VET to WOW

From VET to WOW

Leer meer

 

PL.EN.ES.NL.SE.

Doelstellingen

De arbeidsmarkt is zich bewust van de veranderingen als gevolg van de globalisering van de economie en van de technologie en ook door de verspreiding van netwerken: de snelle evolutie van de werkgelegenheid, veelvuldig gebruik van netwerken van organisaties, de verspreiding van de cultuur van kwaliteit, zijn onlosmakelijk verbonden met de strategieën voor succes in het bedrijfsleven, het delen van werktijd en de onzekerheid van de status van werknemers. De studentenwereld is ook snel geëvolueerd. De splitsing van deze vraag werkt in het voordeel van partnerschappen tussen onderwijs , bedrijfsleven en de lokale en regionale overheden, maar ook in het voordeel van een grotere mobiliteit tussen instellingen. De noodzaak voor de student om te worden geconfronteerd met de wereld van het werk en het echte leven in de samenleving is een onomkeerbare realiteit geworden. Het algemene doel van het onderwijs zou moeten zijn om jongeren voor te bereiden voor het leven en werken.

alt text

Over het project

Afgezien van de directe doelstellingen van het project, wat uiteraard zeer ten goede zal komen aan instellingen voor beroepsonderwijs, leerkrachten, opleiders en vertegenwoordigers van de lokale overheid, zal het partnerschap, door zijn aard, samenwerking en netwerken bevorderen tussen de partnerinstellingen en degenen die op andere wijze geholpen worden door het project. De visie van al de deelnemers zal worden verbeterd met behulp van de samenwerking.

Transnational partnerschap garandeert antwoorden en geeft innovatieve oplossingen aan die nog niet bestaan, gaat verder dan de bestaande nationale praktijken en laat daarmee onbetwistbare Europese toegevoegde waarde zien.

alt text alt text alt text

De Europese dimensie van het project is voor de betrokken organisatie een unieke gelegenheid om hun behoeften te vergelijken vanuit andere standpunten (culturele, historische, sociaal) en het vinden van de mogelijke oplossingen. Het deelnemen aan een Europees samenwerkingsproject is ook een manier om zichzelf te evalueren. Het kan zeer relevant zijn om een andere route te zien waarop een behoefte kan worden waargenomen en om de verschillende systemen te vergelijken waarmee je kunt werken.

 

Partners

Instituto De Educacion Secundaria Teror

SPAIN

 

SMEBOX AB.

SMEBOX

SWEDEN

 

SECMOStichting voor Educatie-, Cultuur- en Migratie Onderzoek

SEMCO

NETHERLANDS

INNCREAFundacja Wspierania Rozwoju Innowacji i Kreatywności

INNCREA

Poland

 

Resultaten

 

SECMOCompetitions

RezultatyThe competition in Netherlands was organized between the colleges of ROC Ter Helmond.

 • FIRST PLACE
 • SECOND PLACE
 • THIRD PLACE
 •  

  SMEBOX ABCompetitions

  RezultatyCompetitions results:

 • FIRST PLACE
 •  

  Instituto De Educacion Secundaria TerorCompetitions

  RezultatyIn Spain, the competition was organized for the students.

 • The laureates are:
 •  

  .

  Neem contact met ons op


  Enter your email address below to receive your newsletter subscriptions.
  •  VET-WOW Contact
  •  VET-WOW Newsletter

  code